Over merchandise en merchandising

Uitleg over druktechnieken op Merchandise.nl

 

‘Wat zijn CMYK kleuren?’ ‘Wat is het verschil tussen zeefdruk en transferdruk?’ ‘Waarom is dezelfde print op het ene t-shirt een tikkeltje donkerder dan op het andere t-shirt?’ Zomaar wat vragen die klanten ons stelden en die op het idee brachten een pagina te maken waarop we onze druktechnieken en bijbehorende termen uitleggen.

discharge bedrukt t-shirt

discharge bedrukt t-shirtAls je wil weten hoe full colour zeefdruk en sublimatie in hun werk gaan en wat de termen embossing, discharge printing en flockprint betekenen, dan kun je terecht op onze pagina over personalisatie- en druktechnieken op Merchandise.nl. Ook leggen we uit hoe verschillende soorten textiel kunnen leiden tot kleine (kleur)verschillen in de opdruk.

De verschillende personalisatietechnieken worden verduidelijkt aan de hand van foto’s van producten die we in het verleden voor onze klanten hebben gemaakt. We willen met deze pagina klanten en andere geí¯nteresseerden op een duidelijke manier inlichten over onze technieken en producten.

Mocht je zelf nog een prangende vraag hebben over bijvoorbeeld textiel bedrukken, laat het dan weten, zodat we onze pagina kunnen aanvullen!

Deze post is geschreven door

Mickey is ondertussen niet meer werkzaam bij Merchandise.nl. Hij was verantwoordelijk voor het schrijven van achtergrondinformatie over onze producten en diensten.

Ik schreef al 3 posts op Brand Merchandise.

Volg mij:

Reacties zijn gesloten.