Over merchandise en merchandising

Zelf je eigen t-shirts bedrukken?

 

Ik vond een mooi artikel over hoe het zeefdrukken van t-shirts in zijn werk gaat, van A tot Z. (update oktober 2012; link is dood, maar ik heb even een filmpje gezocht):

Voor de hobbyisten onder ons tevens een complete handleiding om zélf wat shirtjes te bedrukken. Dit raad ik overigens iedereen aan; al was het maar om eens duidelijk te kunnen maken hoeveel werk het is om een simpele 1-kleurige bedrukking op t-shirts te realiseren.

Hier vind je een complete starterskit, nog nét iets makkelijker dan het helemaal zelf doen…

Wil je het jezelf niet zo moeilijk maken, dan kan dit natuurlijk ook nog.

Wil je toch liever dat wij je t-shirts bedrukken? Bel dan +31(0)497 555 320 of kies de t-shirts om te bedrukken op BedrukteTshirts.nl.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Zelf je eigen t-shirts bedrukken?”

  1. adam says:

    Waar kan ik de materialen + verven(inkten) vinden in nederland?
    dat lijkt mij het moeilijkst! ik kan het nergens vinden

  2. Franc says:

    waar kan ik goedkoop kentekenplaathouders laten bedrukken of is het ook zelf te doen om een zeefdruk machine te kopen