Over merchandise en merchandising

Merchandise.nl stelt zich aan je voor

 


Vanuit ons kantoor in Bergeijk werken we dagelijks met een team van 7 mensen om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het leek ons dan ook wel leuk (tenminste, eigenlijk leek het mij wel leuk, en hadden de meeste anderen zoiets van: “MOET DAT?”) om onszelf allemaal even voor te stellen in een blogpost.

Laat ik zelf de spits afbijten:

Richard
Grafische achtergrond, carrií¨re begonnen als monteur in de bouw, doorgegroeid tot projectleider, daarna sales manager, vervolgens bedrijfsleider bij een sportartikelenproducent, waar het idee voor Merchandise.nl ontstond.

Ik houd me vooral bezig met productontwikkeling, inkoop, internet(marketing) en social media. In 2009 heb ik de zibb Business Challenge gewonnen en mag mezelf dus ‘creatiefste ondernemer van Nederland‘ noemen.


Sharon
In het kort: begonnen op de administratie van een autobedrijf, doorgegroeid tot administratief/financieel leidinggevende. Voor we met Merchandise.nl begonnen werkzaam als financieel/administratief eindverantwoordelijke bij een importeur van consumentenelectronica.

Binnen Merchandise.nl ben ik (het zal je niet verrassen) wederom eindverantwoordelijke financieel/administratief en natuurlijk eigenaar samen met Richard.


Alex
Ik heb jarenlang bij Screenrun (zeefdruk) gewerkt als inkoper/dtp-er en werkvoorbereider. Nu ben ik op meer vlakken actief; verkoop, inkoop, productontwikkeling, ontwerp, orderbegeleiding en natuurlijk nog steeds ook DTP en werkvoorbereiding.

Ik maak ook kleurscheidingen voor full color zeefdruk, ontwerp caps en spandoeken, en houd toezicht op de lopende producties. In mijn vrije tijd speel ik bas in 5m3 (vijf kuub!), en ga ik regelmatig naar concerten.


Angela
Ik heb bij Jalo Print en HSG relatiegeschenken ervaring opgedaan als vormgever en DTP-er. Ik combineer dat nu met sales en productontwikkeling (het ontwerpen en realiseren van custom made premiums), en samen met Richard ben ik ook veel met de inhoud van onze websites bezig.

Ook maak ik regelmatig uitgebreide voorstellen voor de bedrijfskleding, relatiegeschenken en/of promotiemiddelen van onze klanten.


Perry
Voor ik begin dit jaar bij Merchandise.nl ben gaan werken was ik inkoper-werkvoorbereider bij Tigerprint in Tilburg. Daarvoor ben ik o.a. werkzaam geweest bij Technoprint (relatiegeschenken en buttons), ook in Tilburg.

Hier neem ik een stuk verkoop voor mijn rekening, koop textiel in en samen met Alex zorg ik er voor dat jullie kleding en promotiemiddelen zo goed mogelijk bedrukt, gegraveerd en geborduurd worden.


Ruby
Mijn achtergrond ligt in de horeca. Bij Merchandise.nl ben ik een beetje een manusje van alles; als je dit ziet zul je mij meestal achter het stuur aantreffen, maar ik verzorg ook de productie van buttons, en zorg samen met Jet dat jullie zendingen op tijd, en op het juiste adres geleverd worden.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn huisdieren, die hier ook wel omschreven worden als “Ruby’s dierentuin”.


Jet
Ik ben Jet, en ik heb voor ik bij Merchandise.nl kwam werken al vanalles gedaan.

Ik doe eigenlijk hetzelfde als Ruby, alleen praat ik een stuk minder.


Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Merchandise.nl stelt zich aan je voor”

  1. David says:

    Aangenaam! 🙂