Over merchandise en merchandising

Tijd voor…

 

Voor Rabobank hebben we enige tijd geleden (nog volop zomer) leuke producten gerealiseerd welke als presentje bij het afsluiten van een hypotheek gebruikt zijn:

Barbecue schorten met bedrukking: “Het is tijd voor vrienden”
Schilderoveralls met bedrukking: “Het is tijd voor een kleurtje”

rabobank.jpg

Het moet toch heerlijk zijn om een payoff te hebben welke je zo makkelijk kunt vertalen naar leuke merchandise…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.