Over merchandise en merchandising

Wat halen we wel en niet nog in 2006?

 

Voor veel producten is dit de laatste week waarin we levering in 2006 kunnen garanderen (aan het einde van het jaar zijn de levertijden nooit gegarandeerd i.v.m. eindejaarsdrukte). Tijd voor een autoresponder op de mail dus, maar eerst hier een opsomminkje;

Nog te doen:
– bedrukte shirts
– buttons
– borduring
– spandoeken
– emblemen

Krap, niet 100% gegarandeerd:
– caps & beanies
– stickers
– pins
– sleutelhangers en relatiegeschenken

Niet::
– Private Label producties

En volgende week liggen de verhoudingen weer héél anders.

Op 27/28 en 29 december zijn we beperkt geopend (11.00 tot 15.00 uur) en van 30-12 tot 8-1 zijn we gesloten. Daarna kunnen we er weer even volop tegenaan, máár, let op, na 8 januari komen onze levertijden voor veel producten in het gedrang vanwege Chinees Nieuwjaar; in 2007 van 14 tot 22 februari. In principe moeten we de komende maanden dus onze klanten wat uitgebreider gaan informeren met betrekking tot levertijden.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.