Over merchandise en merchandising

aangeboden; stageplek v.a. half/eind mei 2007

 

Vanaf half/eind mei hebben wij een stageplek bij ons op kantoor. 2 vereisten; goed en snel Nederlands kunnen typen en dozen in kunnen pakken. Natuurlijk betalen we in principe helemaal niks (in feite is weer een andere zaak).

Werklocatie: Bergeijk (onder de rook van Eindhoven).

mogelijke pluspunten: bier op vrijdag, uiteenlopend show- en festivalbezoek, flexibele werktijden (elke dag van 7 uur ’s morgens tot 7 uur ’s avonds, vrije dagen aub minimaal 6 maanden voor aanvang in 3-voud (schriftelijk) aanvragen) en de hele dag tegen een érg mooi vrouwtje aankijken.

bij voorkeur ontvangen we serieuze reacties via de mail. Bellen of langskomen mag ook, maar liever niet dus. Doe eigenlijk maar gewoon niet. Mailen is prima.

FAQ’s over de stage:

Met wat voor studierichting kan ik eigenlijk terecht bij bandmerchandise.nl?
Dat maakt ons geen zak uit, zolang je maar goed en snel Nederlands kunt typen en dozen in kunt pakken. (onder andere; administratief, grafisch, marketingtechnisch, commercieel, webdesign)

Hoe lang kan ik terecht met mijn stage en wat wordt er van mij verwacht?
Bij voorkeur stages van een jaar of zes, en zolang je goed en snel Nederlands kunt typen en dozen in kunt pakken vinden wij het al snel goed.

Is er een kans dat ik na mijn stage een contract aangeboden krijg?
In het uitzonderlijke geval dat je dat zou willen bestaat die kans op zich wel. Daarvoor zul je echter wel meer moeten kunnen dan goed en snel Nederlands typen en dozen inpakken. En voor een hongerloontje willen werken.

Ik wil eigenlijk niet altijd maar goed en snel Nederlands typen en dozen inpakken; bestaat er ook een kans dat ik andere dingen mag doen?
Sterker nog, die kans bestaat niet alleen, dat is zelfs de bedoeling. Ik heb het liefst een klein beetje melk en suiker en Sharon drinkt haar koffie zoals ze zelf is; heet, wit en zoet. Wat je andere collega drinkt weten we nog niet.

Meer vragen? Gooi ze in de comments.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “aangeboden; stageplek v.a. half/eind mei 2007”

  1. David says:

    Als ik in Brabant had gewoond dan wist ik het wel!

  2. Sint says:

    Als ik dit zo lees krijg ik ineens de neiging weer aan een opleiding te beginnen!