Over merchandise en merchandising

Alwéér bijna Nieuwjaar!

 

Alleen nu niet in Europa, maar in China!

Het Chinese Nieuwjaar is het grootste evenement dat China kent en duurt 15 dagen. Alle nieuwe producties welke wij in het Verre Oosten produceren kunnen dan ook vertraging oplopen door deze festiviteiten.

Chinees Nieuwjaar begint in 2008 op 7 februari, wat inhoudt dat er tussen 5 en 25 februari slechts een beperkte productie plaats kan vinden.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.