Over merchandise en merchandising

Vacature: Shopmedewerk(st)er

 

Vacature Shopmedewerk(st)er 20-24 uur per week

The Workshop in Reusel is een toonaangevende groothandel op het gebied van workwear & safety producten. Momenteel zijn wij op zoek naar versterking in onze winkel.

Als jij jezelf herkent in de omschrijving hieronder, neem dan zeker contact met ons op!

  • Klantvriendelijk en communicatief vaardig
  • Geen angst om de telefoon op te nemen
  • Oog voor netheid en detail
  • Leergierigheid (ervaring in de branche is een pre maar niet noodzakelijk)
  • Op zoek naar een werkplek waar collegialiteit en gezelligheid belangrijk zijn
  • Je wil graag ‘s ochtends vrij zijn (de winkel is alleen ‘s middags open)

In beginsel ben je werkzaam in onze winkel, waar we werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen verkopen. Je staat dus klanten te woord en helpt en adviseert hen (geen zorgen, daar helpen we je bij en trainen we je voor). Daarnaast zorg je dat de winkel er ten allen tijde netjes uitziet, vul je de voorraden aan en geef je de bestellingen voor nieuwe voorraad door. 

Verder ondersteun je in onze drukkerij en borduurstudio, waar de kleding voorzien wordt van logo’s en dergelijke. 

Zoals eerder gezegd ben je ‘s ochtends vrij; de winkel is alleen open van dinsdag t/m vrijdag in de middag. Op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 18.00 en op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Mocht je overigens (op termijn) meer dan 20-24 uur willen werken dan is dat in overleg mogelijk, maar dan in de werkplaats.

Wat we je te bieden hebben

Wij zijn dus The Workshop; we leveren met name bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrukt en/of geborduurd. Daarnaast hebben we ook Merchandise.nl, een groothandel in promotiekleding en relatiegeschenken met een hele mooie en brede klantenkring (van Graspop tot Rockwool). In totaal hebben we momenteel een team van 10 personen verspreid over werkplaats, winkel en commerciële binnendienst.

We zijn momenteel sterk aan het groeien en zoeken zodoende naar mensen die een stabiele werkplek willen met toekomst. Hoe die toekomst eruit ziet is volledig aan jou; als je gewoon een fijne plek zoekt waar je tot je pensioen 20 uur per week wil werken dan kan dat, maar als je ambitie hebt, wil leren en doorgroeien, dan kan dat ook!

Vanzelfsprekend betalen we een net salaris af en bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daar hebben we het graag met je over in een gesprek. 

Heb je interesse? Mail dan naar erwin@workshopsafety.nl met je motivatie en vacature. We kijken er naar uit om je te spreken!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.