Over merchandise en merchandising

Blog upgrade met rating systeem…

 

De afgelopen week heb ik weer weinig tijd gemaakt om te bloggen.

Vandaag (geí¯nspireerd door Roy) wel het blog naar de laatste WordPress versie geupgrade en een rating systeem toegevoegd.

RETEN (op de sterretjes onder artikelen klikken) dus dames en heren; laat me maar weten welke artikelen jullie het meest interesseren en waar we ons het best op kunnen richten in de toekomst!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.