Over merchandise en merchandising

Creatief met draagtassen

 

Sommige zijn simpelweg briljant:

zak5.jpg     zak4.jpg   zak3.jpg   zak2.jpg   zak1.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Creatief met draagtassen”

 1. Pim says:

  Haha, die zien er echt briljant uit idd!

 2. David says:

  Die heb je ook al van mij gejat, plagiaat!

 3. David says:

  (ja, je mag nu zeggen dat ik hem ook weer gejat had)

 4. Richard says:

  euh, nee, niet gejat, ook niet gezien. Maar goed, ik sta er niet van te kijken dat ie inderdaad ook bij jou staat.