Over merchandise en merchandising

de magische kubus en sleutelhangers met geluid.

 

Veel van onze klanten zijn nog niet op de hoogte van onze uitgebreide mogelijkheden tot custom producties. Zo maken we onder andere ook de magische kubus (min. oplage 1000 stuks):

en sleutelhangers die een audioboodschap kunnen weergeven (en eventueel opnemen/weergeven), waarvan de minimum oplage 5000 stuks is. Dit artikel is overigens ook in een volledig eigen vorm te verkrijgen:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.