Over merchandise en merchandising

Gratis promotie voor je evenement, zaal of label!

 

Voor onze kunst- en muziekgerelateerde klanten bieden wij een extra service; als je namelijk flyers voor evenementen, zalen, labels of tours hebt kun je die te allen tijde naar ons toesturen. Wij verspreiden ze dan met de bestellingen die naar (gerelateerde) klanten gaan. We kunnen natuurlijk niet instaan voor hoe de flyers terechtkomen na ontvangst.

We stellen het overigens wel op prijs als je het even aankondigt wanneer je van plan bent de flyers op te sturen.

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.