Over merchandise en merchandising

Dit vind ik dan weer wél grappig…

 

Uit interesse  bekijken wij regelmatig het aanbod aan reeds bedrukte shirts, funshirts en shirts met gewoon mooie opdrukken.

Het meeste wat je tegenkomt is de bagger die je al jaren ziet (“if you can read this the bitch fell of” – “I’m a bomb technician, if you see me running, try to catch up” e.d.).

Deze insteek vond ik dan wél weer leuk:

discover.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.