Over merchandise en merchandising

Hij hangt!

 

span_1.jpg

span_2.jpg

span_3.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Hij hangt!”

 1. Wilco says:

  Ziet er goed uit!

  Wat voor weg is het? Ofwel: Komt er een beetje verkeer langs of valt dat nog tegen?

 2. Richard says:

  Het is een verbindingsweg tussen drie industriegebieden; komt betrekkelijk veel verkeer langs, echter wel voornamelijk bestemmingsverkeer. Grootste voordeel is de duidelijkheid naar plaatselijke ondernemers (en dat zijn er nogal wat) en natuurlijk ook de herkenbaarheid voor bezoekers.

 3. Mark says:

  Altijd goed om gebruik te maken van alle mogelijke kanalen bij het promoten van je merk! Vraag me wel oprecht af of de zichtbaarheid en herkenbaarheid vanuit een auto voldoende is. Zal vast over zijn nagedacht maar zo op de foto’s kan ik me voorstellen dat het plaatje rondom het merk en pay-off onrustig is.

 4. Richard says:

  Het is een drukke plaat, maar daarvoor hebben we bewust gekozen om de omgeving (we zitten pas sinds april op deze locatie/in deze gemeente) te laten zien wat we allemaal produceren.

  De bedoeling is om elke 3/4 maanden een ander spandoek op te hangen, eventueel met seizoens- of productthema’s.