Over merchandise en merchandising

Jezus… (wat een) merchandise.

 

Evangelische shirts waarin je gezien mag worden, zelfs als je (net als ik) niks met geloof hebt:

aptcia2.jpg         aptjcr2.jpg

aptrtw2.jpg         aptbgb2.jpg

Allemaal gevonden op http://www.withinhisgrace.com/  (en met een paar shirtjes zijn we er nog niet hoor, keus genoeg!)

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Jezus… (wat een) merchandise.”

  1. David says:

    Die markt is echt booming nu, stap er snel in Ries!

  2. Richard says:

    hehehe, nee, de 1 op 1 verkoop laten wij aan anderen over, maar als je interesse hebt om het zelf te gaan doen… 😉

  3. Pim says:

    Ik heb niet alleen niks met het geloof, ik heb ook niks met flauwe “funshirts”.