Over merchandise en merchandising

Kerst-mailing? Verstuur een foamcard-bureaupuzzel-kerstboodschap!

 

In 2 standaard uitvoeringen (Kerstman en Sneeuwpop) te verkrijgen; de foamcardbureaupuzzelkerstboodschap (ofwel de FoCaBuPuKeBO!).

foamcard_complete.jpg foamcard_leeg.jpg foamcard_montage.jpg

De naam hierboven is natuurlijk onzin; desalniettemin, het gaat om een lichtgewicht foamcard, welke makkelijk per post verstuurd kan worden en waar een leuke reclameboodschap op geplaatst kan worden; ideaal voor een kerst-mailing of eindejaars-boodschap. De prijs per stuk varieert van € 1,75 per stuk bij oplage 250 tot € 0,82 bij oplage 2500 (grotere oplages op aanvraag; alle genoemde prijzen exclusief BTW). Alle op het kaartje genoemde kleuren mogen binnen deze prijs gebruikt worden.

Een compleet eigen ontwerp is ook mogelijk, prijzen en minimum oplages op aanvraag.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.