Over merchandise en merchandising

Klant van de maand: MTC Beuningen baseballcaps

 

MTC Beuningen is reeds geruime tijd klant bij ons, en onlangs hebben we baseballcaps naar hun eigen ontwerp voor hen mogen produceren .

We vonden deze geborduurde caps erg mooi, en hebben daarom dan ook besloten om MTC Beuningen uit te roepen tot klant van de maand. Fred, Wout, en de rest van de club, gefeliciteerd! De cadeaubon ter waarde van 50 euro komt zo snel mogelijk naar jullie toe!

Het model cap behoort overigens tot de modellen die je op Merchandise.nl terug kunt vinden en al vanaf 30 stuks kunt bestellen!

Overigens ben ik aan de late kant met deze klant van de maand, aangezien we vanwege drukte in december géén klant van de maand hebben gehad, en in januari ook niet. MTC Beuningen is dan ook klant van de maand december, en januari zal al snel volgen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.