Over merchandise en merchandising

Maak een kroeg van je site en geef gratis bier weg!

 

Op aanraden van chapter42 las ik een artikel van Joost de Valk op Marketingpilgrim.com (ja, dat is me even een stapeltje links op de vierkante meter, ik weet het).

Joost vergelijkt websites met kroegen en geeft mooi omschreven tips over hoe je site aantrekkelijker te maken (onder andere door bier weg te geven). Nu heb je hier laatst al kunnen lezen dat “het baasje wel een biertje lust“, en chapter42 weet dat ook zoals we op zijn blog kunnen lezen (hij heeft het ook al aan den lijve ondervonden trouwens hahaha):

Ow en over “practice what you preach” Bandmerchandise.nl doet het natuurlijk gewoon, gratis bier als je je bestelling komt afhalen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.