Over merchandise en merchandising

Waar onze flyers al niet goed voor zijn…

 

Een telefoongesprek laat in de middag:

* Bandmerchandise.nl, met Sharon

– Ja, u spreekt met DB Office Studio’s  in Utrecht. Ik heb een vraag… Er staat hier namelijk al een tijdje een zilverkleurig koffertje met een flink aantal flyers van uw bedrijf erin, en enkele T-shirts en CD’s van Stab Back, zegt dat u iets?

* Ja hoor, dat is een klant van ons.

– Ik begrijp niet dat niemand zich nog voor dat koffertje gemeld heeft…

* Waarschijnlijk zullen ze niet weten dat het koffertje bij u staat. We lichten in ieder geval onze klant in zodat hij contact met u op kan nemen.

Ondertussen is het koffertje dus terecht, ophaling is ook al geregeld. Graag gedaan Pim 😉

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Waar onze flyers al niet goed voor zijn…”

  1. Pim says:

    🙂

    Door de drukte waren we er nog niet aan toegekomen om dat koffertje op te sporen. Ik wilde van de week eens de twee zaaltjes waar het kon zijn gaan mailen. Het gaat om CD’s en shirts van onze oude band(naam) vandaar dat we er niet zo’n haast mee hadden.

    Maar inderdaad prima opgelost zo 🙂

    “Bandmerchandise.nl, je denkt ook aan alles!”