Over merchandise en merchandising

Merchsupply.com – Engelse site met merchandise voor bands, tours en festivals

 

header

Onlangs hebben we op http://merchsupply.com onze nieuwe site voor de muziekindustrie gelanceerd. Naast een regulier overzicht van de artikelen die we produceren (een uitsnede van ons assortiment passend bij bands, festivals en tours), hebben we een paar extraatjes aan de site toegevoegd.

Zo vind je in de footer een overzicht van sociale netwerken en IM’s waarop je ons kunt bereiken en hebben we (eigenlijk in navolging van de designer reports op dit blog) een aparte pagina gemaakt waar artworkers hun werk kunnen exposeren zodat onze bezoekers mogelijk gebruik kunnen maken van hun diensten: http://merchsupply.com/services/designing-your-merch-or-album-artwork/.

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.