Over merchandise en merchandising

Nee Chantal, dat kunnen we niet…

 

geachte meneer/mevrouw.ik had een vraagje, kunt u 1 patch van rammstein, 1 patch van system of a down en 1 patch van die toten hosen maken?en hoeveel kost mij dat? graag met de diameter van 10 cm.ik hoor van u. mvg chantal

Sommige mensen snappen  er echt helemaal niets van… Deze verwijzen we maar weer door naar Large o.i.d.

Update: Large had ze niet… Dus maar even verder gekeken voor Chantal…

Hey Chantal,

Ik heb even voor je gekeken:

Rammstein:

SOAD:  

Toten Hosen:

Met vriendelijke groet,
Richard  

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Nee Chantal, dat kunnen we niet…”

 1. David says:

  Hahaha, totally clueless!

 2. Pim says:

  Toch wel begrijpelijk dat ze je mailen eigenlijk. Dat soort artikelen zijn natuurlijk bandmerchandise… Maar goed, om nu nog met zulke bands aan te komen… Mens loopt natuurlijk een paar jaar achter.

 3. Richard says:

  Begrijpelijk inderdaad, als je echt totaal niets gelezen hebt op onze site.

 4. Pim says:

  Richard, je moet toch weten dat mensen tegenwoordig amper meer teksten lezen op websites 🙂 Ze zien wat plaatjes van bands, ze zien je naam en gooooo. Mailen die hap.

  (Ik vind het ook niet slim, maar het past prima bij mijn beeld/verwachtingen van de mensen tegenwoordig :))