Over merchandise en merchandising

Never get hurt in a moshpit again!

 

Soms krijgen we hier producten aangeboden waarvan we denken “HOLY SHIT WAT GAAF MAAR WAT MOETEN WE ER MEE!?”. Voor deze hebben we een toepassing gevonden, nu nog klanten 🙂

Wij presenteren jullie de Safe Mosh BH1001 en BH1002 Inflatable Bumper Balls!

Inflatable Bumper Ball
Safe Mosh BH1001 & BH1002 inflatable bumper balls

Bumper Ballen in kinder- en volwassen maten zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks en kunnen voorzien worden van je eigen logo dmv bestickering. Levertijd voor oplages van 50 of meer kan oplopen tot 8-10 weken, met mogelijkheid voor deellevering op kortere termijn.

Disclaimer: als je toch rothardkapotvalt in de pit met zo’n bal om je heen is het niet onze schuld.

Let op: wij verkopen dit soort artikelen altijd alleen in oplages (in dit dus geval vanaf 10 stuks), dus mocht je op zoek zijn naar een setje van 2 voor de leuk; helaas. Gaan we je niet bij kunnen helpen.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.