Over merchandise en merchandising

Nieuw in ons assortiment: LED lichtsabel paraplu

 

‘I have a bad feeling about this…’

De wind zwelt aan, dreigende, donkere wolken nemen het luchtruim over. Ja hoor, het kan elk moment gaan regenen. Maar goed dat je de LED lichtsabel paraplu bij je hebt.

Met het logo van je bedrijf of een tof design erop is het een uniek relatiegeschenk of promotieartikel. Het houdt je veilig in het verkeer, is windbestendig en duurzaam.

Met duurzame LED verlichting in de schacht, aangedreven door AAA batterijen, blijven je zakenrelaties of stakeholders altijd droog en goed zichtbaar in het donker.

Prijzen inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie:

Mogelijkheden oplage LED lichtsabel paraplu

Deze prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.

Dus, ‘may the force be with you’ als het regent. Of je neemt gewoon deze paraplu mee natuurlijk 😉

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met +31 497 555 320, of stuur een mail naar info@merchandise.nl.

mm

Deze post is geschreven door

Stagiaire bij Merchandise.nl van september t/m december 2017 – derdejaars studente communicatie aan Fontys ACI in Tilburg

Ik schreef al 14 posts op Brand Merchandise.

Volg mij:

Geef je mening!

Zoek in aanbod

  • Over Brand Merchandise

    Brand Merchandise is het weblog van Merchandise.nl U kunt bij ons terecht voor de productie al uw bedrukte textiel en kleding, emblemen, pins en buttons, petten en mutsen en verder eigenlijk alles wat u kunt verzinnen op het gebied van premiums en geschenken. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31(0)497 555 320 of via onze contactpagina.
  • Recente berichten

  • Onderwerpen:

  • Platform Promotional Products

    Merchandise.nl is lid van

    Platform Promotional Products