Over merchandise en merchandising

Nieuwe plugin dankzij marketingland.nl.

 

Sinds zojuist zie je onder iedere post op dit blog een aantal handige knopjes:

social_news_nl.gif

Deze plugin is gemaakt door Henri van den Hoof van Marketingland. Wil je weten hoe deze “social news” wordpress plugin werkt of de plugin downloaden en installeren, dan ben je de link waarop je kunt klikken al voorbij 😉

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Nieuwe plugin dankzij marketingland.nl.”

  1. Henri van den Hoof says:

    Hoi Richard, Leuk de plugin ook hier goed te zien werken 🙂 Zal je zo ook nog even een mailtje sturen met wat CSS-code die je evt. kunt gebruiken om de kaders om de icons eenvoudigweg te verwijderen.