Over merchandise en merchandising

Nieuwe plugin dankzij marketingland.nl.

 

Sinds zojuist zie je onder iedere post op dit blog een aantal handige knopjes:

social_news_nl.gif

Deze plugin is gemaakt door Henri van den Hoof van Marketingland. Wil je weten hoe deze “social news” wordpress plugin werkt of de plugin downloaden en installeren, dan ben je de link waarop je kunt klikken al voorbij 😉

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Nieuwe plugin dankzij marketingland.nl.”

  1. Henri van den Hoof says:

    Hoi Richard, Leuk de plugin ook hier goed te zien werken 🙂 Zal je zo ook nog even een mailtje sturen met wat CSS-code die je evt. kunt gebruiken om de kaders om de icons eenvoudigweg te verwijderen.