Over merchandise en merchandising

nog 3 dagen / 1 week

 

De komende dagen zijn we niet altijd even goed bereikbaar in verband met onze verhuizing; conform planning zouden we aanstaande donderdag “helemaal” over moeten zijn, maar ik houd nog even een slag om de arm en verwacht deze hele week druk te zijn met de verhuizing.

Hier nog even een foto van ons “complete” pand; de buitenreclame is momenteel nog in de maak.

ons nieuwe pand

Je kunt ons vanaf 23 april dus bezoeken aan de Ekkerstraat 12a te Bergeijk (op afspraak).

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.