Over merchandise en merchandising

nog 3 dagen / 1 week

 

De komende dagen zijn we niet altijd even goed bereikbaar in verband met onze verhuizing; conform planning zouden we aanstaande donderdag “helemaal” over moeten zijn, maar ik houd nog even een slag om de arm en verwacht deze hele week druk te zijn met de verhuizing.

Hier nog even een foto van ons “complete” pand; de buitenreclame is momenteel nog in de maak.

ons nieuwe pand

Je kunt ons vanaf 23 april dus bezoeken aan de Ekkerstraat 12a te Bergeijk (op afspraak).

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.