Over merchandise en merchandising

binnenkort… positieve verhalen!

 

maar nu nog even niet.

Natuurlijk verloopt de verhuizing helemaal niet volgens schema en blijkt het nog niet zo makkelijk te zijn om deze week écht helemaal over te zijn. De inrichting van de showroom moet nog even op zich laten wachten, er is iets mis met de verhuizing van de servers bij onze hostingpartij waardoor er véél misgegaan is met de mail en zo kan ik nog wel effe doorgaan.

Helweek.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “binnenkort… positieve verhalen!”

  1. Pim says:

    Succes gast!