Over merchandise en merchandising

Op doorzettingsvermogen scoort ie een GOED!

 

op onderstaande post/mail:

Dear Sir,

1-Yes i am still in Pakistan,
2-After visa process i will live in your city then i can attend office on daily bases.
3-I have done IELTS for english but cant speak dutch.
4-Yes i can work Adobe Illustrator and Photoshop.
5-Whatever will require i will use my abelities and make that.

I hope you will give me chance to work with you.

Regards,
Irfan

ik zal ‘m nu maar serieus laten weten dat het me allemaal toch iets te omslachtig is…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Op doorzettingsvermogen scoort ie een GOED!”

  1. Pim says:

    Aannemen die hap dus!