Over merchandise en merchandising

Paperclips met uw logo; kies uit 7 modellen!

 

Paperclips met uw logo

Om ook onze kleinere klanten tegemoet te komen hebben we 7 modellen paperclips vrijgegeven welke wij kunnen voorzien van uw logo vanaf slechts 100 stuks per model!

Prijsopgave mogelijk aan de hand van model, gewenste oplage, en uw logo (voornamelijk het aantal kleuren).

Staffelprijzen beschikbaar in de oplages 100 / 300 / 1000 / 2500 / 5000 / 10000. Vanaf oplage 5000 wordt het ook interessant om uw eigen model paperclip te ontwerpen, dus zelfs in de vorm van uw logo.

Bestellen kan natuurlijk via onze contactpagina.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.