Over merchandise en merchandising

Perestroika Soundsystem.

 

Onlangs hebben we een backdrop geleverd voor Perestroika Soundsystem. Beide heren zijn muzikaal erg actief, wat mij benieuwd maakte naar het idee achter hun DJ team. Ze omschrijven het zelf als volgt:

Het huidige Rusland herbergt een grote hoeveelheid muziek die onze Westerse oren nog niet kennen. perestroika1.jpgGypsypunk, sovietabilly, speedpolka en klezmerska waren slechts een kleine greep uit de vreemde combinaties die hen om de oren vlogen. Ontsnappen aan deze cultuurschok was onmogelijk: meedoen aan deze ultieme russendisco-orgie de enige optie.Onder de naam Perestroika Sound System brengen Tijs Oliemeulen en Tom Ketelaar deze Russische en Oost-Europese partymuziek naar Nederland. Laat je door hen verassen en dans!

Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de bizarre mix die bovenstaand verhaal oplevert en ga zeker een keer kijken/luisteren. Overigens, heren PS; een MP3-tje op de myspace zou welkom zijn!

Als je zelf ook een backdrop wilt bestellen kun je contact met ons opnemen via +31(0)497 555 320 of onderstaand formulier:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.