Over merchandise en merchandising

Perestroika Soundsystem.

 

Onlangs hebben we een backdrop geleverd voor Perestroika Soundsystem. Beide heren zijn muzikaal erg actief, wat mij benieuwd maakte naar het idee achter hun DJ team. Ze omschrijven het zelf als volgt:

Het huidige Rusland herbergt een grote hoeveelheid muziek die onze Westerse oren nog niet kennen. perestroika1.jpgGypsypunk, sovietabilly, speedpolka en klezmerska waren slechts een kleine greep uit de vreemde combinaties die hen om de oren vlogen. Ontsnappen aan deze cultuurschok was onmogelijk: meedoen aan deze ultieme russendisco-orgie de enige optie.Onder de naam Perestroika Sound System brengen Tijs Oliemeulen en Tom Ketelaar deze Russische en Oost-Europese partymuziek naar Nederland. Laat je door hen verassen en dans!

Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de bizarre mix die bovenstaand verhaal oplevert en ga zeker een keer kijken/luisteren. Overigens, heren PS; een MP3-tje op de myspace zou welkom zijn!

Als je zelf ook een backdrop wilt bestellen kun je contact met ons opnemen via +31(0)497 555 320 of onderstaand formulier:

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.