Over merchandise en merchandising

de X van X-factor.

 

Soms lever je een niet alledaags product. De “X” bijvoorbeeld:

stipstickers.jpg

Overigens hebben we tevens de complete crewkleding en give-aways voor afvallende kandidaten verzorgd voor X-Factor (in opdracht van Blue Circle – waar David  eerder al over blogde)

x-factor3.jpg   x-factor2.jpg   x-factor1.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “de X van X-factor.”

 1. David says:

  Hahaha, ik stel me dat telefoongesprek als volgt voor:

  – Hallo, met Bandmerchandise
  – Hallo, met Tineke van X-factor. Verkoopt u ook x-en?

  😀

 2. Richard says:

  David David David toch… Bandmerchandise.NL !!

 3. Pim says:

  Bandmerchandise goes SXE.