Over merchandise en merchandising

Plezier met Spam; les I

 

Hey ****,

Hartelijk dank voor je persbericht.

Ik heb het zéér aandachtig doorgelezen en ben tot de conclusie gekomen dat je ter promotie het best lanyards en pvc sleutelhangers kunt maken, het liefst in een flinke oplage. Natuurlijk kan het ook geen kwaad daar direct een lading t-shirts, stickers en caps aan vast te plakken en kun je ook zéker niet zonder een spandoek. Ik maak dan ook gráág een offerte voor je. In de bijlage tref je een aantal voorbeelden van genoemde producten aan.

Verder vraag ik me af of je denkt dat een onderwerp als “persbericht” impliceert dat je geen spam stuurt maar werkelijk interessante informatie? Afijn, ik stoor me er niet zo aan hoor, dienst wederdienst zullen we maar zeggen 😉 !

Uiteraard ben ik voor vragen beschikbaar via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,
Richard Theuws

VOF Bandmerchandise.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.