Over merchandise en merchandising

Hoe te reageren als er inééns politie binnenstapt…

 

Eerder deze dag: nét voordat er kijkers zouden komen voor ons pand (wat te koop staat omdat we op korte termijn naar een pand gaan verhuizen dat een stuk groter is) stopt er een politieauto voor de deur en stappen er twee heren van de politie binnen…

De makelaar reageert verschrikt als ze binnenkomt en de twee ziet zitten: “Euh, oei, de kijkers kunnen elk moment komen, kan dat wel doorgaan?”

Ik: “ja hoor, deze heren komen alleen de door hun bestelde emblemen ophalen en drinken een kopje koffie mee”

Makelaar: “ik hoop alleen niet dat het de kijkers afschrikt… Hij heet iets van ‘Vladimir Crasnapolski’ ofzo, komt van origine uit de Balkan en ik vind het verhaal achter hun huidige pand ook niet echt helemaal super.”

{kijkers bekijken het pand, ondertussen is de politie klaar (en zéér tevreden) en vertrekt weer, vervolgens komt de makelaar nog even haar verhaal doen}

M: “Meneer schrok er écht heel erg van toen hij aankwam en wilde eigenlijk linea recta omkeren”

politie.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Hoe te reageren als er inééns politie binnenstapt…”

 1. David says:

  Whahaha, heb jij weer! 🙂

 2. Pim says:

  hehe briljant

 3. Onno says:

  Hahaha

 4. Sieb says:

  Hahaha vet!

 5. Aron says:

  wie weet wat mr crasnapolski met je pand van plan was. hij schrok niet voor niets van de politie 🙂

 6. toeliekont says:

  Goed verhaal, lekker kort!

  Hahaha