Over merchandise en merchandising

Rondleiding Merchandise.nl

 

zibbAltijd al benieuwd geweest hoe ons bedrijf er nu uitziet? Dat komt goed uit, want voor de zibb Business Challenge hebben Maarten van Kessel en Kim Loohuis onderstaand filmpje gemaakt waarin ik de kijker meeneem om ons bedrijf eens te bekijken.

Jammer genoeg hadden we geen tijd om onze andere locatie ook te filmen, maar wellicht vullen we dat later nog een keer aan.

Vergeet ook niet het filmpje even te raten, als je zelf een YouTube account hebt!

Overigens is de Business Challenge nog steeds bezig, en als je geí¯nteresseerd zijn kun je de komende battle en de finale bijwonen:

  • 6 November – bekendmaking winnaar 3e Battle

    de eigen opdracht, congrescentrum landgoed Zonnestraal te Hilversum, van 18:00 tot 22:00

  • 27 November – FINALE!

    bekendmaking winnaar Zibb Business Challenge 2009, stadion Galgewaard te Utrecht, van 14:00 tot 20:00

Als je komt, vergeet dan niet je even aan te melden!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.