Over merchandise en merchandising

Service-artikel; speldjes voor beveiligingsbedrijven.

 

Aangezien véél van onze klanten werkzaam zijn in de beveiliging hadden we voorheen een service-artikel in ons assortiment opgenomen; de beveiligingsspeldjes.

Momenteel leveren wij alleen nog speldjes op maat vanaf 10 stuks, eventueel in de vorm van uw logo of met uw logo er in verwerkt.

Naast speldjes kunt u ook beveiligingsemblemen bij ons bestellen, en epauletten. Emblemen kunnen geborduurd, bedrukt of geweven worden, eventueel ook met reflecterend garen.

De achterzijde van de emblemen kan zowel voorzien worden van een strijklaag, als van klitteband. Desgewenst leveren wij ook het andere deel klitteband dat op de kleding gestikt kan worden.

Voor speldjes vanaf 10 stuks, of pins naar uw eigen ontwerp kunt u het beste contact opnemen (info@merchandise.nl of 0497 555 320) .

beveiligingsspeldje “v”

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.