Over merchandise en merchandising

Spandoeken; kwaliteiten bisonyl en spandoekframe.

 

Ter verduidelijking van onze meestverkochte kwaliteiten spandoeken hebben we een frame in de showroom gemonteerd met 3 spandoeken, allen in verschillende kwaliteit bisonyl en allen met een andere grafische voorbereiding:

spandoekframe showroom Merchandise.nl

Daarnaast hebben we nog een bladermap met onze andere kwaliteiten als canvas, pvc, en speakermesh.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Spandoeken; kwaliteiten bisonyl en spandoekframe.”

  1. Bob says:

    leveren jullie ook met alu frame en wat zijn de kosten daarvan?

    vriendelijke groet,
    Bob