Over merchandise en merchandising

Sneak Preview; Lanyards (keycords)

 

Ter gelegenheid van onze nieuwe uitgebreide lanyard-prijslijst, een nieuwe sneak preview:

sneak_lanyard_500.jpg

Alternatieve download link voor de lanyardprijslijst

Bestellen doe je door richard-at-bandmerchandise.nl te mailen of te bellen met 040 201 201 4 natuurlijk.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.