Over merchandise en merchandising

Dynamo Eurocore Reunion 21 april

 

onlinehein.JPG

Oude tijden herleven in Dynamo op 21 april, dus mochten bovenstaande namen je iets zeggen, kom dan zeker kijken en een biertje met ons drinken!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Dynamo Eurocore Reunion 21 april”

 1. Richard says:

  is al aangepast, waarschijnlijk heeft Dynamo er wel meer commentaar over gekregen hahaha 😉

 2. David says:

  Onno als special guest? Dan moet hij wel de hele avond op het drumpodium blijven zitten zoals een echte scene star betaamt natuurlijk! 🙂

 3. kim says:

  heeft er iemand fotos gemaakt op de eurocore de 21e???
  ik stond helemaal vooraan en ben helemaal vergeten fotos te maken!
  kan iemand mij helpen??