Over merchandise en merchandising

Spandoeken, mogelijkheden.

 

Wekelijks krijgen we vragen naar de prijsverschillen bij het gebruik van meer kleuren op spandoeken (“wat is het verschil tussen 1 en 3 kleuren?”). Het antwoord is altijd simpel. Er is namelijk geen prijsverschil.

Onze spandoeken worden met een grootformaat full colour printer gedrukt waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Formaten, afbeeldingen, alles is mogelijk. Wel is het, om een scherpe print te krijgen, noodzakelijk de bestanden in vectoren óf op ware grootte in minimaal 100 DPI aan te leveren
Hier wat voorbeelden;

perestroika.jpg spandoeksyllable.jpg backdropgarden.jpg

Als je zelf ook een spandoek of backdrop wilt bestellen kun je contact met ons opnemen via +31(0)497 555 320 of onderstaand formulier:

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.