Over merchandise en merchandising

Vooruitlopend op veranderingen aan de site…

 

Op de achtergrond zijn we bezig met de voorbereidingen voor een vernieuwde site.

In de tussentijd zal ik hier vast wat afbeeldingen en informatie plaatsen die straks geí¯ntegreerd worden…

Materialen waarvan we Pins (Speldjes) kunnen maken:

pins_materialen.jpg

Deze materialen toegepast als sleutelhangers:

sleutelhangers.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Vooruitlopend op veranderingen aan de site…”

  1. Roy Huiskes says:

    holy crap. nu moet ik weer aan de bak 🙂