Over merchandise en merchandising

Stageplek 2019-2020

 

Yep, Stagiair Jeroen (zie twitterdraadje) gaat ons binnenkort verlaten, en dan hebben we weer plaats voor een verse stagiair(e)!

We zoeken iemand die een creatieve opleiding volgt, bij voorkeur design (illustratie), web development of copywriting. Oh, en als jij een andere studie volgt maar denkt mij te kunnen overtuigen dat ik jou toch echt binnen moet halen; gaaf! Overtuig me!

Een stageplek bij Merchandise.nl is véél meer dan koffie halen, de stoep schrobben en vogelpoep-stoppers monteren…

Wat je als stagiair(e) hier doet…

Nou, in beginsel natuurlijk de opdracht die je van school uit meekrijgt, maar je mag (en kunt) hier heel wat meer.

  • Een designer zou bijvoorbeeld aan een kledinglijn kunnen werken (Nie Fokke Mee Brabant, of iets compleet anders/nieuws) of een serie producten voor één van onze klanten mogen ontwerpen.
  • Een copywriter mag een eigen reclamecampagne bedenken én uitvoeren, en dat mag zowel online als offline (of allebei).
  • Een webdev mag los op onze bestaande sites of ook iets nieuws bouwen, zijn we niet vies van, vorige week nog zitkubus.com met flashy 3D designmodule gelanceerd.

Stagiaire Tiffany schreef bijvoorbeeld een complete blogserie over merchandising, stagiair Yannick werkte mee aan een reclamespotje voor trainingspakken, Anne speelde voor fotomodel en Marnix heeft ook een compleet blog bijgehouden over zijn stage.

Dit is Anne dus.

We verwachten écht iets van je.

Stagiair(e)s worden hier heel serieus genomen en gaan zoveel mogelijk als volwaardig meedraaien in ons bedrijf. Je staat hier niet als goedkope arbeidskracht de halve dag dozen in te pakken of paperclips uit te zoeken

Het kan wel eens voorkomen dat we iets van je vragen natuurlijk (dat geldt hier voor iedereen overigens), maar het meest belangrijk is dat je hier echt grote stappen zet op je toekomstige vakgebied.

Over ons bedrijf en onze mensen

Wij vinden hier allemaal eigenlijk maar één ding ECHT belangrijk; werken moet leuk zijn. Dat is letterlijk de missie van ons bedrijf.

Er wordt hier dan ook veel gelachen en heel hecht samengewerkt. Iedereen is gelijk aan elkaar en naar iedere vraag of advies wordt ook echt geluisterd.

We werken voor een hele rits hele mooie en fantastische klanten, waarmee we veel contact hebben per mail, maar ze komen ook regelmatig in onze showroom langs.

Je hebt al heel wat links in dit blog gezien, en ja, de meeste daarvan gaan naar onze eigen sites. Die hebben we namelijk zo’n 20 in totaal. Een aantal van de belangrijkste kun je zien via sites.merchandise.nl

Iets voor jou? Laat het me weten.

Mail me op richard@merchandise.nl met je sollicitatie en CV.

Oh en kleine voetnoot; we zijn jammer genoeg niet heel super bereikbaar met het openbaar vervoer, dus als je daar van afhankelijk bent zou ik eerst effe checken of het allemaal wel te doen is.

Ons adres is Denestraat 1 te Reusel (NB).

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.