Over merchandise en merchandising

Textures Full Colour shirt

 

Waar we voorheen een DTP studio onze kleurscheidingen voor simulated full colour zeefdruk (onderaan meer hierover) lieten maken, kunnen we het nu zelf. We hebben al verschillende shirts gerealiseerd, maar op deze zijn we toch wel heel erg trots. Zie hier het resultaat.

txtrs_fc.jpg  

         

(achtergrondinfo; bij zeefdruk op t-shirts is reguliere CMYK full colour druk onmogelijk. Vandaar dat we ontwerpen eigenlijk helemaal uit elkaar halen en bij benadering in 6 of meer PMS kleuren drukken.)

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Textures Full Colour shirt”

  1. Pim says:

    Ziet er weer erg goed uit Ries. Kwaliteitje! Mooi ontwerp ook.

  2. caporegime says:

    super cool design, en mooi gedrukt. netjes,