Over merchandise en merchandising

Textures Full Colour shirt

 

Waar we voorheen een DTP studio onze kleurscheidingen voor simulated full colour zeefdruk (onderaan meer hierover) lieten maken, kunnen we het nu zelf. We hebben al verschillende shirts gerealiseerd, maar op deze zijn we toch wel heel erg trots. Zie hier het resultaat.

txtrs_fc.jpg  

         

(achtergrondinfo; bij zeefdruk op t-shirts is reguliere CMYK full colour druk onmogelijk. Vandaar dat we ontwerpen eigenlijk helemaal uit elkaar halen en bij benadering in 6 of meer PMS kleuren drukken.)

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Textures Full Colour shirt”

  1. Pim says:

    Ziet er weer erg goed uit Ries. Kwaliteitje! Mooi ontwerp ook.

  2. caporegime says:

    super cool design, en mooi gedrukt. netjes,