Over merchandise en merchandising

Transferprint, the old-fashion way.

 

In principe bieden wij transferprints alleen aan voor artikelen die niet onder de carroussel kunnen, maar toch leuk vanwege het melancholische aspect; wie heeft er niet vroeger een printje op z’n shirt gestreken:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.