Over merchandise en merchandising

Uit de Bizz nieuwsbrief; “als uw leverancier het laat afweten”

 

Wij houden van duidelijkheid, dus hierbij wat tips om je afspraken met leveranciers goed vast te leggen…

Als uw leverancier het laat afweten
Komt uw leverancier zijn verplichtingen niet na? Dan kunt u naar de rechter stappen, maar dat kost tijd en geld. Vijf tips om uw leverancier zelf te krijgen waar u hem hebben wilt. En als het toch uitdraait op een juridisch gevecht, gaat u in elk geval goed voorbereid naar uw advocaat.

Lees het complete artikel hier

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.