Over merchandise en merchandising

Uit de Bizz nieuwsbrief; “als uw leverancier het laat afweten”

 

Wij houden van duidelijkheid, dus hierbij wat tips om je afspraken met leveranciers goed vast te leggen…

Als uw leverancier het laat afweten
Komt uw leverancier zijn verplichtingen niet na? Dan kunt u naar de rechter stappen, maar dat kost tijd en geld. Vijf tips om uw leverancier zelf te krijgen waar u hem hebben wilt. En als het toch uitdraait op een juridisch gevecht, gaat u in elk geval goed voorbereid naar uw advocaat.

Lees het complete artikel hier

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.