Over merchandise en merchandising

Vacature backend web developer

 

Naast een web designer zoeken we ook een backend web developer om ons team te versterken.

Haha ja, maar IEDEREEN zoekt web developers!!!1!1!

Klopt. Als mensen uit mijn omgeving me vragen hoe ze het best aan een baan komen zeg ik altijd: “ga maar PHP leren.”

Sterker nog; als er iets van ‘web’ in je LinkedIn profiel staat krijg je waarschijnlijk (net als onze Gaya) iedere week minstens 2 mails/telefoontjes/faxen/flessenpostbrieven van recruiters, die je de meest maffe dingen beloven. Dat doen wij niet.

Wat we wel beloven is wat we ook waarmaken.

Ok, en wat is dat dan?

Eerst en vooral; een LEUKE werkplek. Waar mensen samenwerken, en de baas (dat ben ik) niet om 10.30 zijn Lexus overdwars voor de deur parkeert en om 12.30 even 3 uur gaat lunchen.

Dan; ruimte om echt HELE gave dingen te maken, samen met Gaya, mezelf, en de rest van ons team. Veel eigen projecten, maar ook externe klussen. Lekker gevarieerd dus, en als je zelf nog plannen hebt kijken we ook graag samen of het in ons toekomstbeeld past (dat is breder dan je zou denken).

Oh, en natuurlijk betalen we niet slecht. We snappen zelf ook wel dat je tevreden moet zijn over je loonstrookje.

Klinkt goed! Wat moet ik kunnen?

Kort door de bocht; goede oplossingen kunnen bouwen, met behulp van bestaande frameworks of cms-en. Als een project op WordPress kan draaien gebruiken we WordPress, hebben we Open Cart of Drupal nodig, dan pakken we dat. Voldoet het allemaal niet echt en beginnen we gewoon op basis van Symphony of Laravel, ook goed. Wat jou de beste oplossing lijkt.

Je gaat object georiënteerd te werk, en bent bekend met diverse design patterns.

Oh, en het is ook wel prettig als je van humor houdt en een beetje met mensen overweg kunt.

Ik heb misschien wel interesse maar eigenlijk nog wel wat vragen…

Nou, dat snappen we. Misschien moet je maar gewoon een keer langskomen, helemaal vrijblijvend. In geval van nood kan dat ook ’s avonds zodat je huidige werkgever er niks van merkt 😉

Voor je dat doet willen we natuurlijk wel weten wie je bent en wat je allemaal kunt. Mail me gerust op richard@merchandise.nl of bel me (overdag) op +31(0)497 645 101.

Ons bedrijf is overigens gevestigd in Reusel, tussen Eindhoven en Tilburg, vlak over de grens bij Turnhout (natuurlijk zijn Vlaamse kandidaten ook welkom).

Oh, maar ik bedoelde eigenlijk dat ik interesse heb om die web developer VOOR jullie te zoeken!!1!

Doe maar lekker niet dan. Wij doen zelf onze acquisitierecruiterhrheadhunterij wel.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.