Over merchandise en merchandising

Vacature (web)designer

 

In 2014 gaan we weer volop los hier, en we zoeken daarom dan ook een (web)designer.

Eerst maar eens over wie wij zijn.

Ja, Merchandise.nl, dus. Al meer dan 10 jaar een vertrouwde naam in de wereld van artist- en eventmerchandising, maar we doen nog veel meer.

Zo hebben we een flink aantal eigen websites voor onze producten en doelgroepen, ontwikkelen we slimme internetoplossingen voor op die websites (in house, dus), en hebben we eigenlijk nog wel wat andere plannen.

Vanuit ons kantoor in Reusel werken we met 7 mensen voor heel veel ontzettend leuke klanten uit binnen- en buitenland, en natuurlijk drinken we op vrijdag samen een biertje om de week af te sluiten (de term ‘vier uur bier uur’ is hier zo’n beetje ontstaan). Als je liever wijn of fris hebt mag dat ook.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een allround designer, die ook het internet wel een beetje snapt.

Verder met wie jij bent.

Jij bent met een potlood in je hand geboren. Je hebt minstens drie kamers in je ouderlijk huis voorzien van graffiti voor je wist wat graffiti is. Later ben je ook met computers gaan werken, en heb je een haat/liefde verhouding met Adobe ontwikkeld, die omgeslagen is in pure liefde sinds Adobe CC uit is gekomen. Of je kunt mij vertellen waarom je liever ergens anders mee werkt.

Je kunt eigenlijk alles wel ontwerpen (t-shirts, geboortekaartjes, logo’s, maakt jou het uit joh?!), maar je hebt een voorkeur voor webdesign. Je weet wat responsive webdesign is, bouwt geen websites (meer) waar de slider groter is dan de header, en begrijpt dat de inhoud van de site altijd belangrijker zou moeten zijn dan jouw ontwerp.

Met de code zelf hou je je eigenlijk niet zo bezig; je weet best wat HTML en CSS zijn, maar je opent liever een nieuwe .eps (of .psd).

Buiten dat is het wel handig als je over een gezonde dosis humor beschikt en in een hectische omgeving met sterke teamgeest kunt functioneren.

Oh, en Vlaamse kandidaten zijn natuurlijk ook welkom om te reageren (ons kantoor ligt vlakbij de grens met Postel en Arendonk).

Wat je hier gaat doen.

Het grootste gedeelte van je tijd zul je bezig zijn met onze eigen (web)projecten. Dat gaat van complete redesigns tot quick fixes, waar overal zeker ruimte is voor eigen inbreng.

Daarnaast ontwikkelen doen we steeds meer voor onze klanten, en ook daar kun je een leuke rol in spelen. Dat kan productontwikkeling zijn, maar ook logo-design en zelfs webdesign.

Tenslotte vinden wij het altijd gaaf als je ook zelf met ideeën komt.

Wat wij te bieden hebben.

Uit eigen ervaring weten wij dat werk LEUK moet zijn, en daar doen we hier dan ook veel aan.

Natuurlijk betalen we een fatsoenlijk salaris, en afhankelijk van hoe goed we (met z’n allen) presteren staat daar ook nog wel wat tegenover. We beginnen hier om 8.30, dus met een 9 tot 5 mentaliteit kom je niet ver. Overigens gaan we wel om 5 uur naar huis, want van structureel overwerken wordt niemand gelukkig.

Reageren doe je zo!

Stuur een mail met CV én portfolio naar richard@merchandise.nl. Hoe duidelijker en overzichtelijker, hoe groter de kans dat we je uitnodigen.

Heb je vragen, bel dan gerust +31(0)497 645 101 en vraag naar Richard.

Acquisitie, intermediairs en meer van dat soort spul wordt niet op prijs gesteld.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn