Over merchandise en merchandising

Wat betekenen september en oktober in jouw vakgebied?

 

Hier is het net of de wereld vergaat. Zodra de meeste vakanties voorbij zijn  starten de commercií«le  acties, gaan de zalen en podia  weer open (waardoor bands, zalen zelf en sponsoren allemaal meteen nieuwe merchandise nodig hebben) en daarnaast zijn er nog de bedrijven en overheidsinstanties die de grote producties voor december (gelukkig) tijdig opstarten.

Kortom, hectiek ten top. De afgelopen weken hebben we steeds minstens 10 spoedbestellingen lopen en gaat er ook een flink gedeelte aan onze tijd in voorbereidingen voor de eindejaarsacties zitten. Gelukkig zijn we hierop voorbereid en houden we het tot nu toe vol om alle bestellingen tijdig te leveren en alle offertes binnen 48 uur te beantwoorden.

Hoe zit dat in jullie vakgebied?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.