Over merchandise en merchandising

WATT moet blijven!

 

Om te beginnen: ik ben niet zo kapot van subsidies*. Sterker nog, ik ben van mening dat subsidies vaak meer kwaad doen dan goed, zeker de ‘commercií«le varianten’, waarvoor zelfs hele bedrijfstakken opgericht zijn (die zichzelf allemaal ‘adviesbureau’ noemen, maar eigenlijk gewoon goed de mazen in de wet kennen waardoor je zoveel mogelijk knaken kunt vangen).

Wat ik echter nog veel erger vind, is dat het Rotterdamse WATT een geheel onterechte sluiting boven het hoofd hangt. Het is namelijk zo dat het huidige team dat WATT draait zijn zaakjes gewoon prima voor elkaar heeft, maar nog bukt onder problemen die door hun voorgangers veroorzaakt zijn.

Nu snap ik de negatieve publiciteit wel hoor; vrijwel alles wat je leest over poppodia gaat over hoeveel verlies ze draaien of hoe snel er geld bij moet nadat die tent geopend is, maar dit ligt toch écht net een beetje anders.

De ‘nieuwe’ WATT moet namelijk minimaal de kans krijgen om te laten zien wat ze waard zijn en een vervolg te geven aan de zeer positieve start. Laat je dus horen en teken de online petitie!

* Ik wil hier nog even aan toevoegen dat er natuurlijk ook een hoop ‘goede’ subsidies zijn, zoals bijvoorbeeld de stimuleringsregelingen om oudere of minder valide werknemers aan te nemen.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.