Over merchandise en merchandising

Waarom wij diverse websites hebben?

 

Omdat dat ons helpt om beter gevonden te worden door Google:

Ook zo’n filmpje maken? http://www.youtube.com/searchstories

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Waarom wij diverse websites hebben?”

  1. Kan ik gewoon even zeggen dat het fijn is om eindelijk eens iemand te vinden op het internet die echt weet waarover hij praat. Meer bezoekers zouden dit moeten lezen en het voorbeeld moeten volgen. Kortom, goed bericht! Ik ga deze web site dan ook bookmarken.