Over merchandise en merchandising

We doen mee aan de Zibb Business Challenge!

 

bizz

Ieder jaar organiseert Zibb.nl een businesschallenge, waar bedrijven mee kunnen doen om hun naamsbekendheid te vergroten en het met elkaar op te nemen in 3 “battles”.

We hebben ons dit jaar ingeschreven, met ondersteuning van onze vrienden van Asice.net, die als onze businessclub fungeert. Asice.net is een community van mensen met een achtergrond in de muziek, en dan met name punk/metal en rock. De ondernemers van dit board hebben zich georganiseerd en een businessclub gevormd, die mee zullen gaan helpen met de battles.

Daarnaast zou het fijn zijn als we ook op jullie steun kunnen rekenen; zo kun je bijvoorbeeld nu al op ons stemmen, en later, mochten we geselecteerd worden om mee te doen aan de eindstrijd, zullen we mogelijk vragen om onze deelnames aan de battles te beoordelen.

Ons profiel op de businesschallenge vind je op www.zibb.nl/businesschallenge/132-richard-theuws.html, waar ik ook regelmatig een blogpost zal plaatsen met meer informatie over ons/ons bedrijf/onze businessclub. Vergeet niet even op de grote STEM knop onderaan onze pagina te drukken!

Mocht je meer willen weten, stel ons je vragen dan gerust!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.