Over merchandise en merchandising

Stoepbord van aluminium met spandoek

 

Voor Café De Bel te Valkenswaard hebben we een dubbel stoepbord van aluminium framemateriaal gerealiseerd met een spandoek aan beide zijdes.

stoepbord_spandoekzijaanzicht_stoepbord

Groot voordeel hiervan is natuurlijk dat de doeken zeer gemakkelijk uit te wisselen zijn en gemakkelijk kunnen worden voorzien van foto’s en logo’s.

“Nooit meer krijtstrepen, weggewassen menu’s of hanenpoten voor de deur” dus.

Ook een stoepbord bestellen? Vul het formulier hieronder in, of bekijk ons assortiment op Spandoek Laten Maken.nl.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.